Om

Under hela min uppväxt har jag sett min mamma sticka och sy korsstygn, hon försökte förstås lära oss också men på den tiden var jag inte särskilt intresserad. Däremot när jag fått mitt första barn så väcktes ett helt nytt intresse att vilja pyssla med något. Började med att sy lite barnkläder och sedan lärde jag mig virka. Har försökt mig på ett par stickprojekt också men det är fortfarande inte min grej (men vem vet vad som händer i framtiden).

Sommaren 2011 var jag mammaledig med min dotter Tuva och då bestämde jag mig alltså först för att jag skulle lära mig att sy, vilket jag gjorde med hjälp av en sykurs på nätet. Är fortfarande ingen expert men man kommer ganska långt ändå, man får bara inte vara rädd att prova. På hösten var jag redo för att lära mig ytterligare något nytt och då blev det till att lära sig virka. Internet är en ganska praktisk uppfinning och tack vare ett antal instruktionsvideos och en del telefonsupport från min fantastiska mamma lyckades jag få ihop mina första projekt. Sedan dess har jag virkat på och jag gillar att ta mig an nya mönster och utmaningar.  Jag lär mig nya saker hela tiden och som med det mesta annat så blir man väl aldrig fullärd. Här hemma har familjen precis utökats med ytterligare en dotter som precis som storasyster kommer få stå ut med att mamma vill ha en modell till sina nya alster, hon är ju dessutom för liten för att protestera (storasyster får numera ofta mutas med pepparkakor och ahlgrens bilar) för att ställa upp på bild.

Avslutningsvis vill jag bara säga ett stort tack till alla er därute som delar med er av era mönster och beskrivningar, det har gett mig, och säkert många andra, mycket pysselglädje.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s